Zit je in groep 7/8 van de basisschool en ben je nieuwsgierig naar onze opleiding VMBO Maritiem & Techniek? Kom dan samen met je ouder/ verzorger naar een van onze Doemiddagen voor een maritieme beleefmiddag op onze school.

Programma en activiteiten

De Doemiddag start met een algemeen ontvangst, waarbij jij en je ouder/verzorger een korte uitleg krijgen over de middag. Daarna ga je in kleine groepen verder met het activiteitenprogramma.
Je krijgt een rondleiding door de school, waarin we je vertellen over de lessen en hoe het is om op de Huisvesting te wonen. Ook kun je vragen stellen. Er is een maritieme doe-activiteit en je kunt enkele praktijklokalen voor metaal, hout, motoren, LEGO Mindstorms en mechatronica bekijken. Je brengt een bezoek aan opleidingsschip ms. Emeli, waar we je alles vertellen over varen op een binnenvaartschip en duurzame techniek.

Aanmelden Doemiddagen

Een Doemiddag bij de Maritieme Academie Harlingen is een leuke manier om kennis te maken met onze school en de opleiding. Lijkt het je leuk om een keer te komen kijken? Kom dan langs op een van onze Doemiddagen Beleef Maritieme Techniek.

De Doemiddagen in november zitten vol. Je kunt je nog aanmelden voor de volgende data:

Vrijdag 4 december 2020 (extra)
13.00 – 15.00 uur
Vrijdag 11 december 2020
15.00 – 17.00 uur
Vrijdag 15 januari 2021
15.00 – 17.00

Aanmelden kan via: www.maritiemeacademieharlingen.nl/open-dagen/doemiddag

Graag tot ziens bij VMBO Maritiem & Techniek!