Op woensdagmiddag 18 april aanstaande houden we van 15.00 tot 18.00 uur weer ons jaarlijkse Open Huis in en rondom ons schoolgebouw aan de Almenumerweg 1 in Harlingen.

We presenteren daar onze vmbo en mbo opleidingen en laten je zien wat het maritieme onderwijs je allemaal te bieden heeft. Je maakt kennis met ons simulatorencentrum, de Lego Mindstorms studio en in de praktijklokalen zijn demonstraties. Ook is er een rondleiding in onze huisvesting waar veel van onze leerlingen van maandagmiddag tot vrijdagochtend wonen. Voor je ouders of begeleiders is er een Oudercafé waar zij met de leiding van de school in gesprek kunnen gaan. Je kunt komen op het tijdstip dat jou past en net zo lang of kort blijven als jezelf wilt en je hoeft je niet vooraf aan te melden.

Ook een meeloopprogramma

Op deze middag houden we ook een meeloopprogramma. Dat duurt van 15.00 tot 17.00 uur. In dat programma maak je in allerlei mini lessen kennis met onze maritieme opleidingen. Als je daar aan mee wilt doen – niet verplicht je kunt ook gewoon tijdens het Open Huis komen kijken – is aanmelding vooraf wel handig. Je kunt dan een mailtje sturen naar informatie@maritiemeacademieharlingen.nl