Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Ouderavond 1e en 2e jaars leerlingen VMBO

20-09-2017 @ 18:45 - 20:30

Voor de ouders van onze leerlingen in klas 1 betekent deze avond een nadere kennismaking met de mentor en de groepsleider(s) van uw zoon/dochter. Zij zullen uitleggen wat uw zoon/dochter dit jaar ongeveer te wachten staat in het schoolprogramma, vaarprogramma en ‘woon’programma. Ook is er deze avond natuurlijk gelegenheid zelf vragen te stellen en te vertellen hoe u en uw zoon/dochter de school en de huisvesting beleeft.

Voor de ouders van onze leerlingen in klas 2 zal er voorlichting gegeven worden over de praktijkweek, de tuigweek en de maatschappelijke stage. Verder komen aan de orde het cito-volgsysteem en de DAT-test en het daaruit voortvloeiende advies voor klas 3. Ook voor u geldt dat er deze avond natuurlijk gelegenheid is zelf vragen te stellen en te vertellen hoe uw zoon en u de school en de huisvesting beleeft.

De avond begint om 19.00 uur. Inloop met koffie/thee vanaf 18.45 uur in de hal van de school. Van daaruit wordt u door de mentoren en de groepsleiding meegenomen naar een lokaal. De avond is om +/- 20.30 uur afgelopen.

Gegevens

Datum:
20-09-2017
Tijd:
18:45 - 20:30