Ouders

Alles voor ouders van leerlingen van Maritieme Academie Harlingen

 

Informatieavond Voortgezet Onderwijs

Ook dit schooljaar worden er speciaal voor ouders van kinderen in groep 8 in Noordwest Friesland, twee informatieavonden over het voortgezet onderwijs georganiseerd. We nodigen u van harte uit om een van deze informatieavonden bij te wonen.

Het thema van de informatieavond is: “Hoe kies ik een school voor/met mijn kind?”
De avond start met een centrale inleiding over het Voortgezet Onderwijs. We staan onder andere stil bij het proces van advisering door de basisschool en plaatsing in het VO. Daarnaast presenteren we een handzame checklist die u en uw kind kunnen gebruiken bij het bezoeken van de diverse open dagen. We sluiten de avond af met een informatiemarkt waar onze scholen zich zullen presenteren. Er is ruimte voor vragen aan medewerkers en leerlingen van onze scholen. De inhoud van deze informatieavond is specifiek gericht op u als ouder(s)/verzorger(s). Voor uw kind organiseren wij de komende maanden zogenaamde doe-middagen, open dagen en open avonden.

Informatieavonden:
Woensdag 12 december 2018:   RSG Simon Vestdijk, Koningin Julianastraat 3 te Harlingen
Donderdag 13 december 2018:  RSG Simon Vestdijk, IJsbaanweg 6 te Franeker

Programma:
v.a. 19.15 uur:       Ontvangst met koffie / thee
19.30 – 20:15 uur: Centrale inleiding Voortgezet Onderwijs
20:15 – 21.15 uur: Informatiemarkt met veel ruimte voor vragen aan medewerkers en leerlingen van RSG Simon Vestdijk en de Maritieme Academie Harlingen.

Aanmelden:
Om de beide informatieavonden goed te kunnen organiseren vragen wij u zich aan te melden via ons digitale aanmeldportaal (klik hier). Wij ontvangen uw digitale aanmelding graag uiterlijk voor 7 december a.s. Voor vragen en/of opmerkingen kunt u via info@ovo-nwf.nl een bericht achterlaten.

Graag ontmoeten wij u op 12 of 13 december!