Doemiddag

Zit je in groep 7/8 van de basisschool en ben je nieuwsgierig naar onze opleiding VMBO Maritiem & Techniek? Kom dan samen met je ouder/ verzorger naar een van onze Doemiddagen voor een maritieme beleefmiddag op onze school.

Programma en activiteiten

De Doemiddag start met een algemeen ontvangst, waarbij jij en je ouder/verzorger een korte uitleg krijgen over de middag. Daarna ga je in kleine groepen verder met het activiteitenprogramma.

Je krijgt een rondleiding door de school, waarin we je vertellen over welke lessen je krijgt en hoe het is om op de Huisvesting te wonen. Ook kun je vragen stellen. Er is een maritieme doe-activiteit en je kunt enkele praktijklokalen voor metaal, hout, motoren, LEGO Mindstorms en mechatronica bekijken.

Ook laten we je graag, indien beschikbaar, onze binnenvaartsimulator zien of mag je aan boord stappen van een opleidingsschip. Na afloop krijg je een informatiepakket mee.

Aanmelden voor de Doemiddag

Een Doemiddag bij de Maritieme Academie Harlingen is een leuke manier om kennis te maken met onze school en de opleiding. Lijkt het je leuk om een keer te komen kijken? In 2020 hebben we de volgende Doemiddagen:

Vrijdag 23 oktober 2020
15.00 – 17.00 uur 

Vrijdag 20 november 2020
15.00 – 17.00 uur

Vrijdag 11 december 2020
15.00 – 17.00 uur

 

Meld je aan voor de Doemiddag via informatie@maritiemeacademieharlingen.nl.   

Graag tot ziens bij VMBO Maritiem & Techniek!

Meld je nu aan voor de DoeMiddag

Op welke datum kom je?

Kijk naar het overzicht van onze Open dagen om te kijken voor meer evenementen.