Doemiddag

Zit je in groep 7/8 van de basisschool en ben je nieuwsgierig naar onze opleiding VMBO Maritiem & Techniek? Kom dan samen met je ouder/ verzorger naar een van onze Doemiddagen voor een maritieme beleefmiddag op onze school.

Programma en activiteiten

De Doemiddag start met een algemeen ontvangst, waarbij jij en je ouder/verzorger een korte uitleg krijgen over de middag. Daarna ga je in kleine groepen verder met het activiteitenprogramma.

Je krijgt een rondleiding door de school, waarin we je vertellen over welke lessen je krijgt en hoe het is om op de Huisvesting te wonen. Ook kun je vragen stellen. Er is een maritieme doe-activiteit en je kunt enkele praktijklokalen voor metaal, hout, motoren, LEGO Mindstorms en mechatronica bekijken.

Ook laten we je graag, indien beschikbaar, onze binnenvaartsimulator zien of mag je aan boord stappen van een opleidingsschip. Na afloop krijg je een informatiepakket mee.

Aanmelden voor de Doemiddag

Alle Doemiddagen zijn inmiddels geweest. Wil je toch graag nog een keer komen kijken op onze school? Kom dan op zaterdag 6 februari naar ons Open Huis. Aanmelden kan via het inschrijfformulier op de webpagina Open Huis.

Nu aanmelden voor het Open Huis >>>

Graag tot ziens bij VMBO Maritiem & Techniek!

Let op: je kunt je niet meer aanmelden voor een Doemiddag.

 

Meld je nu aan voor de DoeMiddag

Op welke datum kom je?

Kijk naar het overzicht van onze Open dagen om te kijken voor meer evenementen.