DoeMiddag

Zit je in groep 7/8 van de basisschool en ben je nieuwsgierig naar onze opleiding VMBO Maritiem & Techniek? Kom dan samen met je ouders/ verzorgers naar een van onze DoeMiddagen voor een maritieme beleefmiddag op onze school.

Programma en activiteiten

De DoeMiddag start met een algemeen ontvangst, waarbij jij en je ouders/verzorgers een korte uitleg krijgen over de dag. Daarna ga je in een klein groepje met andere kinderen naar het LEGO Mindstorms lokaal, waar je uitleg krijgt over programmeren en zelf ook even aan de slag gaat met een van onze robots. Twee leerlingen van onze school geven een rondleiding en vertellen je over hoe zij de school beleven, bijvoorbeeld over welke lessen je krijgt en hoe is om op de Huisvesting te wonen. Ook kun je vragen stellen. Er is een maritieme doe-activiteit en je kunt alle praktijklokalen voor metaal, hout, motoren en mechatronica bekijken. Ook laten we je onze binnenvaartsimulator zien en mag je aan boord stappen van een opleidingsschip.

Aanmelden voor de DoeMiddag

Een DoeMiddag bij de Maritieme Academie Harlingen is een leuke manier om kennis te maken met onze school en de opleiding. Lijkt het je leuk om een keer te komen kijken? In 2020 hebben we de volgende DoeMiddagen:

Woensdag 22 januari 2020
15.00 – 17.00 uur 

Graag tot ziens bij VMBO Maritiem & Techniek!

DoeMiddag gemist?

Kijk naar het overzicht van onze Open dagen om te kijken voor meer evenementen.