erVAARmiddag

Zit je in groep 7/8 van de basisschool en wil jij wel eens weten hoe het is om een matroos te zijn? Kom dan samen met je ouder/ verzorger een middag proefvaren en beleef een echte vmbo-praktijkles aan boord van ons opleidingsschip Prinses Máxima.

Programma en activiteiten

De erVAARmiddag start met een algemeen ontvangst op school, waarbij jij en je ouders/verzorgers een korte uitleg krijgen over de dag. Daarna ga je naar de opstapplaats waar jullie worden ontvangen door de kapitein van het motorpassagiersschip Prinses Máxima. Je neemt een kijkje in de machinekamer en de stuurhut en bij de kombuis staan drinken en wat lekkers voor je klaar. Na de rondleiding zijn er een aantal doe-activiteiten aan boord. Er is voldoende tijd om vragen te stellen en aan dek te genieten van de unieke vaartocht over de Waddenzee.

Aanmelden

Een erVAARmiddag bij de Maritieme Academie Harlingen is een leuke manier om kennis te maken met onze school en het beroep matroos. Lijkt het je leuk om mee te varen? In 2021 hebben we op de volgende dagen een erVAARmiddag:

Vrijdag 19 maart 2021
15.00 – 18.00 uur

Vrijdag 9 april 2021
15.00 – 18.00 uur

Graag tot ziens bij VMBO Maritiem & Techniek!

Meld je nu aan voor de erVAARmiddag

Op welke datum kom je?

Kijk naar het overzicht van onze Open dagen om te kijken voor meer evenementen.