Ouders

Alles voor ouders van leerlingen van Maritieme Academie Harlingen

Voorstelling “De La Noya”

Op woensdag 6 december zullen leerlingen van klas 3 te gast zijn bij de voorstelling “De la Noya”. Tijdens deze  voorstelling worden de jongeren meegenomen in een stoere en aangrijpende theatervoorstelling over groepsdruk en genotmiddelengebruik.

De la Noya is de nieuwste hype onder jongeren. Het is vet en het is cool. Het zorgt ervoor dat je lef krijgt, dat je grenzen vervagen en dat je dingen doet die je nooit hebt durven doen.

De la Noya gaat over jongeren. Jongeren die DLN ontdekken en in het geheim willen uitproberen wat het met je doet. Je hoort er pas echt bij als je je aan DLN durft over te geven. Vrienden worden uitgenodigd en iedereen mag het ervaren.

Er is slechts 1 regel: Wat er ook gebeurt of wie er ook wat vraagt… mond dicht.

Na de voorstelling gaan de acteurs met de jongeren in gesprek over wat de jongeren gezien hebben. Er wordt gesproken over genotmiddelengebruik, groepsdruk, groepsnorm en opkomen voor jezelf.

Op vrijdag 15 december is er in samenwerking met Verslavingszorg Noord (VVN) een informatieve ouderochtend, voor ouders van de 3e jaars leerlingen. Deze ochtend zal in het teken staan van alcohol, drugs en gamen. Ook krijgt u op deze ochtend de voorstelling te zien waar uw zoon/dochter te gast is geweest. Deze ochtend begint om 08.30 uur en zal duren tot 10.00 uur.

U kunt zich hieronder aanmelden voor 15 december: