Ouders

Alles voor ouders van leerlingen van Maritieme Academie Harlingen

Voorstelling Socialskill 1e jaars leerlingen

Op woensdag 13 december zullen leerlingen van klas 1 te gast zijn bij de voorstelling “Socialskill”. Een voorstelling over “Pesten en er niet meer bij horen”.

SOCIALSKILL

Een voorstelling over pesten.

Eva is populair. Eva heeft een goed publiek. Een trouw publiek. Een meelooppubliek. Een publiek zonder eigen mening of een die ze niet hardop durven uit te spreken.

Wanneer Eva en Anouk, twee beste vriendinnen, op de middelbare school ontdekken dat hun interesses veranderen is hun vriendschap niet meer zo vanzelfsprekend. Wanneer Eva ontdekt dat ze met grapjes en een grote mond aandacht begint te krijgen verandert alles.

Socialskill gaat over pesten, over de sociale norm en over de rol van een hele groep bij pestsituaties. Online & offline.

Na de voorstelling gaan de acteurs met de jongeren in gesprek over wat de jongeren gezien hebben en aansluitend gaan de leerlingen aan de slag met actieve verwerkingsopdrachten begeleidt door Theater Smoar.

Op vrijdag 15 december is er in samenwerking met Verslavingszorg Noord (VVN) een informatieve ouderochtend, voor ouders van de 1e jaars leerlingen. Deze ochtend zal in het teken staan van social media en pesten. Ook krijgt u op deze ochtend de voorstelling te zien waar uw zoon/dochter te gast is geweest. Deze ochtend begint om 009.15 uur en zal duren tot 10.30 uur.

Hieronder kunt u zich aanmelden voor deze ouderochtend: